Frmsbynick.nl

Mijn naam is Nick Simons.
Ik ben brillen- en modeliefhebber.

 • Ik ontmoette mijn partner 'de opticien' vanaf dat punt ging er een wereld voor me open.
  2013
 • Voor mijn opleiding communicatie moest ik stage lopen. Dit heb ik bij een opticien gedaan, op de marketingafdeling. Hier kwam ik voor het eerst in aanraking met de enorme diversiteit aan merken.
  2014
 • Marketing alleen was niet mijn roeping. Ik wilde mensen helpen met de mode naar brillen te vertalen. Ik ging in dienst bij een agentschap en heb mezelf ontwikkeld tot een brillengek. Ik kan niet meer zonder brillen.
  2016
 • Het jaar dat ik besloot mijn eigen agentschap op te richten. FRMS is geboren. Met dit agentschap wil ik mijn passie voor vakmanschap delen en de wereld mooier maken met mijn brillen. Mijn missie is en zal altijd blijven: De wereld een stukje mooier maken, met mijn brillen.
  2021
 • In 2025 hoop ik te kunnen werken aan de volgende visie. Tot die tijd kunnen we alleen maar dromen van onze huidige visie: De beste partner van Optiek Nederland en België worden.
  2025

Nick Simons heeft in 2021 de stap gezet om na 5,5 jaar voor zichzelf te beginnen. Met maar één doel: De wereld mooier maken met brillen. 

FRMS is ontstaan uit een liefde en passie voor brillen. Niet zomaar brillen, het liefst zo uniek, authentiek en/of kwalitatief mogelijk. FRMS heeft een zorgvuldig samengesteld portfolio zodat we u kunnen blijven verrassen en verblijden met onze mooie producten.