Frmsbynick.nl

SALT.

Salt. is een high-end brillenmerk uit Los Angeles dat zich toegewijd heeft aan het perfectioneren van pasvormen, gebruik van de meest hoogwaardigste materialen en tijdloos design. Salt is geïnspireerd door oneindige natuurlijke schoonheden.

Het zelf ontwikkelde zonneglas van Salt. gebruikt de meest geavanceerde coatings en filters voor het meest geoptimaliseerde zicht. Alle zonnebrillen zijn gepolariseerd. Niet zomaar gepolariseerd, Salt. heeft jaren lang onderzoek gedaan naar alle mogelijke polarisatielevels-, filters en technieken. Hierdoor hebben we een lens kunnen ontwikkelen waarmee we de hoeveelheid licht dat je oog raakt kunnen controleren, evenals de richting van het licht. We hebben een perfecte balans gevonden in minder schittering en meer contract. Dit voor minder snel vermoeide ogen en een optimaal zicht.

Salt. is ontworpen door opticiens voor opticiens. We weten precies waar een frame aan moet voldoen. Zo gebruiken we alleen de beste Japanse materialen. worden de scharnieren perfect geplaatst en wordt alles geklonken voor optimale stabiliteit.