Frmsbynick.nl

Oliver Goldsmith 

De uitvinders van
fashion brillen

Ontstaan in 1926, het verhaal van een familie wiens missie het was, de wereld van brillen te veranderen door innovatie en design.

Met 4 generaties kennis, blijft Oliver Goldsmith doorgaan met de mooiste brillen maken, maar ook met het verleggen van de grenzen van zelfexpressie en individualiteit.

Kwaliteit

Bij Oliver Goldsmith heeft kwaliteit altijd op de eerst plaats gestaan. Ook nu is het doel simpel: Ons erfgoed in stand houden, door de beste brillen te produceren.

Tradities blijven belangrijk bij Oliver Goldsmith. Maar echter hebben we nu in de 21e eeuw ook de kracht in handen van innovaties. Bij Oliver Goldsmith combineren we tradities met nieuwe innovaties om zo de beste brillen te kunnen blijven produceren.

We werken met kleine fabrieken in England, Frankrijk, Itali√ę en Japan. Die veelal eeuwen lang door families gerund worden. Hierdoor blijft het vakmanschap in stand.

Laat mij eens iets zien wat door een machine is gemaakt, dat dezelfde persoonlijkheid en aandacht voor details heeft, als iets handgemaakt. We doen hier iets speciaals.

- Oliver Goldsmith