Frmsbynick.nl

SALT.

Het beste van Los Angeles gecombineerd met het beste van Japan.

Salt. is een high-end optiekmerk uit Los Angeles dat zich toegewijd heeft aan het perfectioneren van pasvormen. Salt. maakt gebruik van de meest hoogwaardigste materialen en tijdloos design. Salt is geïnspireerd door de oneindige natuurlijke schoonheden. 

Ieder jaar kiest ontwerpe Trevor een ander natuurfenomeen en laat zich hierdoor inspireren. Van de kleuren tot de details van de monturen. Trevor laat zich niet beïnvloeden door de mode. Hij houdt vast aan de tijdloze stijl en perfecte pasvormen. Een Salt. montuur is ontworpen voor decennia’s en kunnen zelfs doorgegeven worden aan kinderen en kleinkinderen. Door de perfecte kwaliteit en tijdloze stijl zal deze voor altijd draagbaar blijven.

Salt is ontworpen door een opticien voor opticiens. 

Meest geavanceerde zonneglazen

Het zelf ontwikkelde zonneglas van Salt. gebruikt de meest geavanceerde coatings en filters voor het meest geoptimaliseerde zicht. Alle zonnebrillen zijn gepolariseerd. Niet zomaar gepolariseerd, Salt. heeft jaren lang onderzoek gedaan naar alle mogelijke polarisatielevels-, filters en technieken. Hierdoor hebben ze een lens kunnen ontwikkelen waarmee de hoeveelheid licht dat je oog raakt gecontroleerd kan worden, evenals de richting van het licht. Salt. heeft een perfecte balans gevonden in minder schittering en meer contract. Dit voor minder snel vermoeide ogen en een optimaal zicht.